Španski jezik

 VAŽI SAMO ZA NOVI SAD

Popust se odnosi na kurseve koji počinju 26. novembra 2018. i  traje do 16. novembra.

 

Uz odlične profesore i savremene metode učenja, naučite španski jezik u prijatnoj radnoj atmosferi u konfornom prostoru usirem centru grada.

Našu inovativnu metodu učenja razvijenu u drugim oblastima edukacije uspešno primenjujemo i na kursevima i školama jezika.

Glavna odlika naše metode je prijatna i neformalna radna atmosfera, rad u malim grupama, sa  5 do 8 polaznika, opušten pristup i odnos između predavača i učesnika, interaktivnost sa primerima iz svakodnevnog života i posla polaznika.

Tim predavača čine mladi i iskusni profesori jezika koja zajedno sa menadžmentom kroje programe i kurseve konstantno ih prilagođavajući potrebema savremenog čoveka.

Pre početka kursa radi se ulazno testiranje kako bismo precizno utvrdil tačan nivo i podnivi znanja polaznika. Polaznici koji nemaju predznanje nemačkog jezika ne rade test i idu u grupe početnog A1.1. nivoa.

 

U ponudi imamo:

– Početni A1 nivo

 

Svaki nivo opštih kurseva je podeljen na 3 podnivoa u trajanju od po 36 časova. 

 

Cena kurseva su:

–          10.000 dinara za 1 podnivo – 36 časova

*U toku je akcijska ponuda, cena je 3.600 dinara.

Napomena: uplatom kursa po ovoj akciji stičete pravo na trajni popust od 50% na punu cenu kursa

 

Odustajanje od kursa: Od uplaćenog kursa se može odustati nakon prvog ili eventualnog drugog časa i polaznik može zahtevati povraćaj uplaćenih sredstava u potpunosti. Odustajanje nakon prve nedelje kursa je takođe moguće, ali uz povraćaj 50% od uplaćenog iznosa kotizacije. Na početku druge nedelje kursa nije moguće tražiti povraćaj sredstava u slučaju odustajanja.
Odustajanje od kursa se vrsi slanjem emaila na adresu office@eduko.rs uz kratko obrazloženje razloga odustanka i navođenje broja računa na koji se novac može uplatiti.